Nyheter och Resultat 2020
2019 hittar du här.

24 februari fick sms från Linn med Fox ( T. Harley ) att de varit och tävlat igen och kvalat in till Lag SM i agility 2020 ! Fox blir ju 11 år till sommaren men verkar hänga med ett tag till så roligt!


15 februari Gunilla har tävlat rally med Rubus ( T.Björnbär ) i Mästarklass på Strömsunds Bk det blev 77p på bana A sen slår dom till med 98 poäng på nästa bana klassvinst och CERT! GRATTIS! Bara ett cert kvar till championatet.
Gammal bild från i höstas när de var på besök hos oss.15 februari Susanne och tollarna Mika (Tollartrollets Molle ) och sonen Indy fortsätter att imponera i Canada och nu i Rallylydnad. Mika fick en 1 a placering i Avancerad klass och Indy en 3 placering i Novice klass båda på 98/100 poäng GRATTIS!!!
9 februari GRATTIS till Hugo ( Tollartrollets Faros ) som här representerar Underverkskullen, bara det att få uppleva sin 14 års dag är ju ett underverk i sig eller hur ?!


7 februari Valpplaner uppdaterat med info om kommande kull

23 januari Idag kom besked från Optigen, om det vi redan visste att Chessies tilltänktes pappa är A på ögonen nu ska det bara in på SKK och registreras så att kavaljeren blir heredetiärt fri, sen kan Chessie börja löpa när som helst :-)

 18 januari GRATTIS till Musikkullen som fyller 12 år idag ! Hoppas ni får nåt riktigt smaskigt att gnaga på.

4 januari Årets första riktiga träning gjorde vi idag hade tinat upp 4 änder och Gunilla med Tess hängde med. Chessie är den som drillas mest nu när det gäller apporteringen. Jag måste säga att det gick jättebra, de flesta änderna kom in snyggt och prydligt avlämnade i hand. Det tar sig och kan bli riktigt bra till slut hoppas jag så nu tränar jag på efter denna metoden.


Gunilla tog foto4 januari TACK alla för julhälsningar både genom kort, facebook och mejl!!
Det blev lite kort att sätta upp alltid roligt att titta på dom för de sitter ju i köket så det blir ofta.


1 Januari
nytt år nytt oskrivet blad som snart ska fyllas av allt möjligt, det ser vi fram emot. Några mål är uppsatta för hundarna och mig vi får se hur långt det räcker.