GÅRDSBUTIKEN
ALSEDA HUND & FRITIDSBUTIK

Vi finns också på facebook gilla sidan och ni får information om öppettider och erbjudanden.

Ibland händer det att butiken har stängt någon dag och då skriver jag på facebook... 
 
 

VÄLKOMNA TILL OSS I ALSEDA

VÅRA ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG  KLOCKAN 11.00 och har öppet minst till klockan 18.00
LÖRDAGAR 11.00-14.00.
Vi har oftast mycket mer än så för det är öppet när vi är hemma och öppetskylten hänger uppe :-) men för säkerhets skull ring innan för ibland händer det att vi är på utställning eller annan tävling och det gäller då lördag eller söndag.

Adress om du vill besöka oss är Alseda 21, 574 54 HOLSBYBRUNN

 070-58 56 498 eller 070-351 85 86

Vi tar gärna betalning via Swish eller kontanter
Kortbetalning går också bra 

 

Håller just nu på att sälja ut käderna till låga priser.... nu finns inte mycket kvar, lite byxor, kepsar hängslen, detta beror främst på att många kunder numera handlar via näthandeln :(  Så tyvärr kan jag inte ha så stora lager i min lilla butik, men önskar man beställa kläder ur Swedteams sortiment så går det naturligtvis alldeles utmärkt bara att säga till

Ni kan se Swedteams sortiment på deras hemsida www.swedteam.com

 
 Ett rikt sortiment av HUNDTILLBEHÖR finns också i butiken. Jag köper mina varor från Limex, Gibbon,  Trixie, Mera Dog, Jokke och Bistos.


Spårselar och linor, dummies, koppel, halsband halvstryp, helstryp i läder,  leksaker, hundtugg, schampo vitaminer, saxar och mycket mera.

Mest säljer jag ben i storförpackningar det blir ju billigare då för kunden :-) Eller vad sägs om 10 st vanliga pressade pinnben 25 cm för 150:-

Köp 6 olika påsar med kex, leversnittar för 100:- 

Glucosamin, Plac Off, MSM, Laxolja m.m 

Här ser du en del av klotång-bostar-kammar-klicker-saxar-sortimentet.                                                     


 

Hurtta har slutat med sina läderprodukter så jag har en del kvar hemma men när det är slut så finns det inte möjlighet att få hem mer därifrån  MEN jag köper direkt av JOKKE i Finland och dom har en hel del liknande som Hurttas så sök gärna på deras hemsida om ni är ute efter nåt speciellt för då kanske jag kan fixa det.

Ett litet urval vad som finns i butiken 

K9 ett suveränt bra schampo med aloe vera, även balsam finns 

För de som behöver en extra kick för pälsen så finns Laxolja som är rik på omega 3 och 6. Även B-vitaminer finns hemma som sägs vara bra mot fästingar.

Mycket bra kost-tillskott för hunden. Glucosamin för leder, Relax för stressade hundar och MSM för bättre näringsupptag.

LIMEX har otroligt fina koppel och halsband i läder av mycket hög kvalite´, SVENSKTILLVERKAT AV TÄRNSJÖLÄDER , finns i svart och brunt med mässingsdetaljer halsband finns i halv och helstryp som matchar, bilden visar ett halvstryp 45 cm . Tärnsjöläder.
 
 
Kolla här vilka superbra snitslar!!!! Dom syns jättelångt i terrängen.

Vi har en ny leverantör på dummies pga att Dogson lagt ner sin tillverkning men dummies från Bistos är av hög kvalite´ och finns i flera storlekar från 50 gr upp till 1,5 kg
Från Bistos köper jag även koppel sk retriverkoppel i två olika längder, lite roliga kampleksaker har dom också i sitt sortiment en del tillverkade av fårskinn.

 
 

HUNDFODER

 FRANKS foder ett helfoder där vi alltid har tre sorter  hemma, det är ett lågenergi foder för hundar över 7 år och för dom som lätt lägger på hullet det är baserat på Kalkonkött
Det andra är ett foder som passar hundar med ett normalt energibehov men med lite mer fettinnehåll baserat på Kyckligkött 23 % protein 13% fett   Den tredje sorten är på 26/16 alltså för de hundar som kräver lite mer.  GIBBON har utförlig beskrivning på sin hemsida även övriga märken i sortimentet. www.gibbon.se
Utmärkande för detta foder är att det inte innehåller vete, soya eller andra biprodukter. Däremot innehåller den nyttig laxolja och glucosamin . Ett mycket prisvärt foder. Pris: 500:- för Adult och Light,  575:- för Performance Passa på att prova ett utmärkt foder till ett bra pris! 

Gibbon har nu som enda svenska importör bestämt sig för att sluta saluföra Franks foder p.g.a att de satsar på färre sorter hundfoder och breddar sig på övriga zooprodukter MEN de fortsätter hjälpa mig med importen från Holland så till alla mina trogna kunder det kommer att fungera som vanligt!

 

 ROYAL CANIN,  kan ju av utrymmesskäl inte ha hela deras sortiment hemma men snabbt kan jag få hem det du önskar. De vanligaste inom Mini, Medium och Maxi finns alltid hemma.

                                                                                     KATTFODER
Vi har även foder till katter men av uttrymmesskäl så har vi bara ett par sorter hemma. Royal Canin Foder för Steriliserade katter. Endast i 10 kg säckar.

En sort till som vi oftast har hemma är Applaws som innehåller 80% kött, 7,5 kg för 499:-

 


 
 

Kom och besök oss du hittar oss 1,2 mil öster om Vetlanda utefter väg 47. ( Bredvid Levanders Café, mot Målilla)

Ibland är vi inbjudna med affären till hundutställning så jag rekommenderar dig att slå en signal om ni har en bit att åka så att vi säkert är hemma.Detta gäller oftast lördag eller söndag.

Inget blev som planerat under 2020 för en ettrig virus vid namn Covid19,  man kan undra hur det blir 2021 som det ser ut nu blir det nog inga utställningar och tävlingar  under första halvåret i alla fall så tråkigt. Men tänk gärna på att gynna min butik så gott det går. Vi vill gärna överleva pandemin, men tänk på att hålla avstånd i butiken och inte merän två kunder åt gången.


 

Öppet har jag nästan jämt men tider som gäller är vardagar mellan 11-18   lördagar 11-14 även söndagar efter överenskommelse, ring gärna innan. 

Ibland krockar Hasses med mina intressen och då stänger vi butiken den dagen vilket ju då kan inträffa lörd eller sönd. På Facebooksidan skriver jag in när butiken har stängt. Så kolla in där !  

Är mycket engagerad på Njudungs Bk med kurser och div annat så då kan jag behöva stänga lite tidigare ibland men naturligtvis skriver jag det på Facebook !

VÄLKOMNA
Tel: 070-58 56 498
Hasses mobil: 070-351 85 86

Anette & Hasse