GÅRDSBUTIKEN
ALSEDA HUND & FRITIDSBUTIK

Vi finns nu också på FACEBOOK! Gilla oss där då blir vi glada:-) SAMTIDIGT SOM NI FÅR TA DEL AV ERBJUDANDEN OCH AKTIVITETER


 
 
 

VÄLKOMNA TILL OSS I ALSEDA

VÅRA ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG  KLOCKAN 11.00 och har öppet minst till klockan 18.00
LÖRDAGAR 11.00-14.00.
Vi har oftast mycket mer än så för det är öppet när vi är hemma och flaggan hänger uppe :-) men för säkerhets skull ring innan för ibland händer det att vi är på utställning eller annan tävling och det gäller då lördag eller söndag.

 070-58 56 498 eller 070-351 85 86

Vi tar gärna betalning via Swish eller kontanter
Kortbetalning går också bra.
 

Övrig leverantörer på tillbehör är Stabilotherm,Karesuandoknivar m.m 
 
 

Ni kan se Swedteams sortiment på deras hemsida www.swedteam.com

 
 Ett rikt sortiment av HUNDTILLBEHÖR finns också i butiken. Jag köper mina varor från Limex, Gibbon, Hurtta,Pet-Food, Mera Dog, Jokke och Bistos.


Spårselar och linor, dummies, koppel, halsband halvstryp sydda i fleece för att inte nöta på pälsen, helstryp i älgskinn, leksaker, hundtugg, schampo vitaminer, saxar och mycket mera.

Mest säljer jag ben i storförpackningar det blir ju billigare då för kunden :-) Eller vad sägs om 10 st vanliga pressade pinnben 25 cm för 150:-

Köp 6 olika påsar med kex, leversnittar för 100:- 

Glucosamin, Plac Off, MSM, Laxolja m.m 

Här ser du en del av klotång-bostar-kammar-klicker-saxar-sortimentet.                                                      Reflexkoppel från Limex även i Retrievermodell.
 
 

Söker du nåt speciellt ring och fråga det mesta går ju att ordna.

En  leverantör som är knuten till butiken är finska HURTTA  kolla hemsidan www.hurttacollection.com
 

Hurtta har slutat med sina läderprodukter så jag har en del kvar hemma men när det är slut så finns det inte möjlighet att få hem mer därifrån  MEN jag köper direkt av JOKKE i Finland och dom har en hel del liknande som Hurttas så sök gärna på deras hemsida om ni är ute efter nåt speciellt för då kanske jag kan fixa det.

Två snygga och praktiska västar som har gott om utrymme för godis och motivationsgrejer. Bekväm passform justerbar midjelinning och krage. Vattentätt material som andas.Pris: 795:- för Lydnadsvästen och 495:- för Agilityvästen tillfälligt pris.
 

.

LIMEX har ett  mycket bra och funktionsdugligt täcke i norsk titanduk och pile´foder. Man mäter rygglängden den minsta är 35 cm och upp till 85 cm.Bra att ha när det börjar bli kallt och tänk på att det är viktigt att hålla musklerna varma när du tar paus i träningen.
Här har Kaysa sitt fina täcke på sig det är 45 cm

Hurtta-täcken finns också!

LIMEX har otroligt fina koppel och halsband i läder av mycket hög kvalite´, SVENSKTILLVERKAT AV TÄRNSJÖLÄDER , finns i svart och brunt med mässingsdetaljer halsband finns i halv och helstryp som matchar, bilden visar ett halvstryp 45 cm . Tärnsjöläder.
 
 
 
 

Ett litet utplock av de reflexartiklar som finns koppel-selar-halsband-spårlina-täcke
 
 Kolla här vilka superbra snitslar!!!! Dom syns jättelångt i terrängen.

Vi har en ny leverantör på dummies pga att Dogson lagt ner sin tillverkning men dummies från Bistos är av hög kvalite´ och finns i flera storlekar från 50 gr upp till 1,5 kg
Från Bistos köper jag även koppel sk retriverkoppel i två olika längder, lite roliga kampleksaker har dom också i sitt sortiment en del tillverkade av fårskinn.

 
 

HUNDFODER

 FRANKS foder ett helfoder där vi alltid har tre sorter  hemma, det är ett lågenergi foder för hundar över 7 år och för dom som lätt lägger på hullet det är baserat på Kalkonkött
Det andra är ett foder som passar hundar med ett normalt energibehov men med lite mer fettinnehåll baserat på Kyckligkött 23 % protein 13% fett   Den tredje sorten är på 26/16 alltså för de hundar som kräver lite mer.  GIBBON har utförlig beskrivning på sin hemsida även övriga märken i sortimentet. www.gibbon.se
Utmärkande för detta foder är att det inte innehåller vete, soya eller andra biprodukter. Däremot innehåller den nyttig laxolja och glucosamin . Ett mycket prisvärt foder. Pris: 480:- för Adult och Light,  550:- för Performance Passa på att prova ett utmärkt foder till ett bra pris!
 

 ROYAL CANIN,  kan ju av utrymmesskäl inte ha hela deras sortiment hemma men snabbt kan jag få hem det du önskar. De vanligaste inom Mini, Medium och Maxi finns alltid hemma.

Är du uppfödare eller jägare? Det finns mycket fördelaktiga avtal för er jag berättar gärna mer och hjälper er att bli medlem och ta del av erbjudanden.
Ni kan även gå in på Royal Canins hemsida direkt för att lösa medlemskap. Det som krävs för jägarklubben är att man skickar en kopia på sitt jaktkort och för uppfödare att man har en registrerad kennel. 


                                                                                     KATTFODER
Vi har även foder till katter men av uttrymmesskäl så har vi bara ett par sorter hemma. Royal Canin Foder för Steriliserade katter och Hair and skin Care . I 10 kg säckar som vi tar 795:-.

En sort till som vi oftast har hemma är Applaws som innehåller 80% kött, 7,5 kg för 499:-

Kattsand 

Royal har en Katt och Hundklubb som man kan bli medlem i GRATIS då får man ta del av erbjudanden vara med i tävlingar och få information om nyheter m.m Gå in på Royals hemsida och registrera er i dag...
 
 

Kom och besök oss du hittar oss 1,2 mil öster om Vetlanda utefter väg 47. ( Bredvid Levanders Café, mot Målilla)

Ibland är vi inbjudna med affären till hundutställning så jag rekommenderar dig att slå en signal om ni har en bit att åka så att vi säkert är hemma.Detta gäller oftast lördag eller söndag.

Det jag vet nu, är på dessa platser du kan hitta oss under 2019 förhoppningsvis kommer det till några fler.

SSRK-utställning i Moheda den 3 mars

Labrador-Småland i Moheda i april

Njudungs bk utställning i aug och rallylydnadstävlingen i juni och september

Labrador Småland   November

SBHK utställning 26 december 

Ska ni också dit? Jag tar gärna med mig om ni önskar nåt speciellt hör av er!
 

Öppet har jag nästan jämt men tider som gäller är vardagar mellan 11-18   lördagar 11-14 även söndagar efter överenskommelse, ring gärna innan.
 

VÄLKOMNA
Tel: 070-58 56 498
Hasses mobil: 070-351 85 86

Anette & Hasse