Nyheter och Resultat 2019

2018 års nyheter och resultat hittar ni här.

GRATTIS till 11 åringarna som fyller idag den 18 januari det är Musikkullen efter Älsa-Chili. Soul, Rock´n Roll, Rock á Billy, Jazz och Disco! Hoppas det serveras nåt smaskigt. En tanke går till Dixie och Blues som inte fick uppleva denna födelsedagen.


18 januari  T.RaTaTa  ZORRO röntgades i onsdags och svar idag snabba ryck på SKK Resultat HD B och AD (0) UA strålande nu är hela kullen Hallon-Redo friröntgade. Tack för att ni röntgar era hundar!
12 januari Linn och Fox har varit i Söderköping och tävlat och det gick så himla bra det blev en andra placering och SM-pinne! Så nu är de klara för SM 2019 i både laget och individuellt. Lycka till!!

7 januari Inget roligt besked idag Norton har fått somna in idag. I somras fick han svullna lymfkörtlar och det konstaterades Lymfom, han behandlades med cellgift och mot slutet även cortison men nu  hjälpte inte heller det och beslutet togs att han fick vandra över Regnbågsbron och träffa mamma och bröderna igen. TACK till hela familjen Williamsson för ni tagit så god hand om Norton känner med er i denna stund som det är när man mister en kompis. Norton blev 9,5 år.


1 Januari GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!