NYHETER OCH RESULTAT 2018
2017 Hittar du här


18 mars Vi hade en prisutdelningsfest på Njudungs BK Maya fick en pokal för sin tredjeplacering på Rallylydnadsbarometern 2017
Håkan och Tusker tog hem Bruksbarometern även detta år GRATTIS! Nu hoppas vi på att dom kommer med på lite spårtävlingar även i år och inte blir bortlottade.


Det minskar med Väderlekskullen efter Älsa och Molle nu har även Dimma vandrat vidare tumörer i magen satte stopp. Den 16 mars.

 17 mars Idag firar vi Bärkullen som fyller 4 år hoppas ni gjort nåt kul och fått nåt extra gott i matskålen, det har i alla fall Hallon fått.8 mars Hipp Hipp Hurra till Äppelkullen som idag fyller 9 år hoppas ni fick nåt riktigt smaskigt att gnaga på. Kaysa är mamma och Enzo är pappa till denna kooikerkull.


4 mars Då är SSRK utställningen i Moheda avklarad. Chessie för sista gången i valpklass. Det blev placering 2 utan HP denna gången läs kritiken här.
Vi hade ju även butiken med oss förena nytta med nöje tack och lov för bra väglag både dit och hem.

2 mars Tollartrollets Safir till vardags kallad för Calle har vandrat över Regnbågsbron han skulle bli 12 år i april. Mina tankar går till Lotta och Tapio som nu mist sin kompis Tack för allt ni gjort för honom !     Ädelstenskullen efter Älsa och Banjo.


Bilden tagen av Tapio den 2 mars -18Nya bilder på det renoverade sovrummet i sommarstugan.

 I dag kom ett mejl från Challe på SmÖkk s kansli hon skrev att min bild hade kommit med i årets almanacka kul! Det är ju inte första gången dom väljer ut min bild :-)

 2 mars GRATTIS till tonåringarna i Väderlekskullen, Solsken ( Milla ) och Dimma som idag fyller 13 år! En tanke sänder vi till dom som inte fick uppleva den här dagen.

17 februari Gunilla är först ut att tävla i år. Lukke som knappt är 11 månader startade i Nybörjarklass Rally första rundan blev det 51 poäng placering 14 den andra rundan gick mycket bättre 84 poäng kvalresultat och placering 7. Jättebra att han höll ihop hela förmiddagen. Rubus tävlade i avancerad klass han gjorde på första rundan 51 poäng placering 10, även han bättrade upp sig på bana 2 då blev det 86 poäng kvalresultat och placering 4. Strömsunds BK stod som arrangör.

14 februari Idag kom svaret på Joys röntgen och det som brev från SKK på avelsdata står det fortfarande inte...Resultat A höfter och (0) UA på armbågarna.Skönt nu kanske jag och Birgitta kan planera lite om framtiden Hon ska även DNA testas när det gäller PRA. Joy heter i stamtavlan River Fox Mavi By Lefi  SE42826/2016

9 Februari GRATTIS till Kaysa och Chips Underverkskull som idag fyller 12 år!!!!

7 februari Idag har Birgitta varit nere hos oss och till Vetlanda Djurklinik för att röntga höfter och armbågar på Joy så nu håller vi tummarna för att de ska vara godkända men de såg fina ut runt om...


2 februari Nya bilder på Zorro och Dalton från den 28 januari när vi hade valpträff här och tränade rallylydnad . Ny bild även på Hallon. Bra reportage i Brukshunden om Linn och Fox läs den!


Nya bilder på Maya, Hallon och Chessie

18 januari Idag säger vi GRATTIS till Musikkullen som fyller 10 år! Disco-Ella, Jazz-Jazza, Rock a Billy-Casper, Rock n Roll-Rocco och Soul. Sänder en tanke även till de båda som springer i hundhimlen Dixie och Blues-Ville.


Fick detta foto av Disco-Ella idag TACK Bo för det.Nu blickar vi framåt mot 2018 och ser vad detta året har att erbjuda. Min förhoppning är att komma ut på tävlingsbanan igen. Målet med Maya är att starta i Mästarklass Rally ev nån lydnadstävling i class 2. Hallon är ju fortfarande lite ovisst med, men funkar allt som det ska så blir det rally och lydnad. Givetvis tränar vi apportering också för skojs skull....
Chessie är fortfarande ung och valpig för hon är ju en valp....vi tränar lite av varje så får vi se vart det bär hän..

Lycka till alla nu med era hundar och med hopp om att vi får hålla oss friska både två och fyrbenta


Hallon, Maya och Chessie har koll åt alla håll.